Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Степан Полторак зустрівся з австралійським колегою

Як інформують у прес-службі Міністерство оборони України, сьогодні, 25 жовтня, Міністр оборони України Степан Полторак зустрівся з Міністром оборони Австралії Крістофером Пайном.

«Вдячний народові та Уряду Австралії за те, що з перших днів російської агресії проти України Австралія повністю підтримує нас на усіх політичних майданчиках», – зазначив Міністр оборони України.

«Я  пам’ятаю, як у 2014 році Австралія надавала допомогу українській армії, поставляючи до України формений одяг, спорядження. Тоді це було просто життєво необхідно. Я дякую за підтримку санкцій проти Росії, тому що тільки спільними зусиллями ми можемо зупинити агресора», – сказав глава вітчизняного оборонного відомства.

Під час зустрічі з Крістофером Пайном Степан Полторак наголосив, «що за останні чотири роки нам багато чого вдалося: ми створили армію, ми чітко визначилися із нашою стратегією, ми чітко визначили наші пріоритети. Ситуація безпекова у світі є напруженою – терористичні виклики, виклики, пов’язані із кібербезпекою. Такі загрози, на жаль, можна відчути навіть від країни-сусіда».

«Добрі відносини між нашими країнами важливі, незважаючи на відстань. У нас є можливість розширити співпрацю між оборонними відомствами, і Міністерство оборони України готове співпрацювати з Міністерством оборони Австралії за усіма напрямками, починаючи від обміну інформацією і завершуючи питаннями, пов’язаними з навчанням особового складу, щодо питань кібербезпеки, в питаннях, пов’язаних із обміном досвідом щодо розвитку військової інфраструктури. Вірю, що така співпраця буде лише корисною для оборонних відомств двох країн-партнерів, а також, що керівництво оборонного відомства країни-партнера відвідає Україну», – підкреслив Міністр оборони України Степан Полторак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ