Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стрий, Дрогобич та Червоноград отримуватимуть телемедичні консультації зі Львова

На Львівщині до кінця року планують проводити консультації та медичне діагностування в режимі он-лайн. У лікарнях міст Червонограда, Стрия та Дрогобича медики та хворі зможуть спілкуватися з фахівцями зі Львова через телепортал. Про це сьогодні, 25 вересня, на відкритті відділення анестезіології та реанімації Львівського регіонального фтизіопульмонологічного лікувально-діагностичного центру повідомив начальник головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігор Герич.
 „Відповідно до обласної програми „Телемедицина” на базі Львівського центру медицини катастроф ми створюємо телепортал з розгалуженою регіональною сіткою для надання медичних послуг у режимі он-лайн. Міста Стрий, Дрогобич та Червоноград є найбільш заселеними, тому такі послуги їм дуже необхідні. Таким чином надаватимуться консультації фахівців при огляді хворих, під час оперативних втручань та навіть планові консультації так можна проводити”, – розповів Ігор Герич.
Він зазначив, що у зв’язку із проведенням Євро-2012 у Львові, такі регіональні портали з надання телемедичних послуг планують відкрити у Жовклі, Турці, Мостиськах та Старому Самборі. Подібна мережа створюватиметься і між медичними установами у місті Львів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ