Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Стрийська райрада та Трускавецька міськрада – за звернення до Президента щодо встановлення державного свята – Дня Українського війська

11 жовтня відбулося засідання сесії Стрийської районної ради за участю голови райдержадміністрації Михайла Василишина. Обговорювалося питання про прийняття звернення до Президента України Віктора Ющенка щодо державного визнання національно-визвольної боротьби ОУН-УПА за незалежність України і встановлення державного свята – Дня Українського Війська. Це питання ініціювала фракція ВО „Свобода”.
 Сесія одноголосно прийняла звернення до Президента з вимогою не відтягувати підписання такого Указу, бо захист і утвердження національних пріоритетів – прерогатива і обов’язок Президента України. Після закінчення сесії депутати відвідали музей – садибу Степана Бандери в с. Воля-Задеревацька.
 10 жовтня відбулося засідання сесії Трускавецької міської ради з порядком денним: про звернення депутатів Трускавецької міської ради до Президента України щодо державного визнання національно-визвольної боротьби ОУН-УПА.
 Повідомили „Гал-іnfо” в управлінні з питань внутрішньої політики ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ