Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Студентське братство Львівщини звинувачує штаб Василя Куйбіди в обмані

Студентське братство Львівщини подало заяву у суд на керівника виборчого штабу Василя Куйбіди Івана Рудницького та ще кількох працівників штабу кандидата на міського голову Львова від блоку «Наша Україна» — повідомили «Гал-info» у прес-службі СБЛ.
Заява ж про затримання одного із членів Студентського братства, як повідомляє прес-служба заява вже пішла на провадження в прокуратурі Львова.
Зокрема, члени Студбратства звинувачують виборчий штаб Ваиля Куйбіди в тому, що він «постійно бреше». Як зазначають студенти, брехнею є заяви Івана Рудницького, що в ніч з 23 на 24 лютого офісі братства на вул. Римлянина були вилічені антиагітки проти Василя Куйбіди.
«Студентське братство надалі стверджує, що листівки, які були знайдені під будинком, в дворику якого знаходиться офіс Студентського братства Львівщини, до Студентського братства Львівщини не мають жодного стосунку. Приміщення, яке було опечатане 23 лютого вночі, було розпечатане аж 27 лютого працівниками міліції, при цьому жодної поліграфії там не було виявлено», — йдеться в заяві СБЛ. Найбільшою ж брехнею штабу Василя Куйбіди члени Студентського братства Львівщини вважають слова, що їх не били.
«Голова правління Студентського братства Наталя Садловська пройшла судово-медичну експертизу, яка засвідчила нанесення їй побоїв. Вона подала звернення до прокурора міста за фактом нападу на неї працівників штабу Куйбіди», — наголошує СБЛ.
Крім цього, студенти звинувачують штабістів кандидата на міського голову Львова від блоку НУ в тому, що вони самовільно затримували студентів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ