Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Писарчук і Колодій - війна за мажоритарний округ

Заступник голови Львівської обласної організації ВО «Свобода», перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій сьогодні, 12 вересня, під час прес-конференції повідомив, що він подасть позовну заяву до Галицького районного суду Львова на народного депутата від Партії регіонів Петра Писарчука та на газету «Експрес» – за образу честі й гідності та завдання шкоди діловій репутації.

Петро Колодій заявив, що він з Петром Писарчуком не знайомий, ніколи не був водієм у кримінального авторитета і тим більше ніколи не організовував замахи.

Свободівці вважають подібні публікації технологічною атака з боку Партії регіонів.

«Я розумію, що Петро Писарчук тримає на «Свободу» і на мене особисто образу. По-перше, ми з Писарчуком претендуємо на один виборчий округ, який він вважає «своїм». Нині він намагається розчистити собі шлях до парламенту. До речі, йому буде сутужно, бо в самій Партії регіонів велика боротьба за округи, мабуть, тому він вирішив випередити внутріпартійних конкурентів. Якщо ви пригадуєте, я очолював тимчасову депутатську комісію щодо нападу на депутатів місцевих рад біля Оперного під час «Розмови з Президентом», і наша комісія виявила, що на депутатів напали колишні працівники міліції, а нині охоронці Писарчука. От пан депутат і вирішив звести порахунки, поливаючи мене брудом. Я вважаю, що його заяви завдали шкоди моїй репутації, і за це він повинен відповісти, тому подаю позов до суду», – заявив Петро Колодій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ