Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд призупинив рішення в.о. міського голови Самбора Романа Чаплика щодо звільнення з посади департаменту освіти Богдана Лишейка і призначення натомість Іванни Йоник

Внаслідок судового рішення 18 квітня призупинено рішення в.о. міського голови Самбора Романа Чаплика, який у переддень інавгурації нового міського голови Михайла Кота звільнив з посади директора департаменту освіти Богдана Лишейка, а призначив натомість Іванну Йоник, яка 20 березня досягла пенсійного віку, однак згідно з рішенням Романа Чаплика державним службовцем на посаді керівника департаменту може залишатись ще два роки. Дане рішення призупинено у судовому порядку до розгляду судом 28 квітня.
Міський голова Самбора Михайло Кіт вважає цю складну ситуацію наслідком того, що Роман Чаплик і Богдан Лишейко (члени УНП) не врегулювали між собою питання депутатства у Самбірській міській раді. Нагадаємо, що БогданЛишейко став депутатом, оскільки був третім у списку Українського народного блоку Костенка-Плюща, натомість Роман Чаплик займав шосту позицію у списку і не став депутатом. Є інформація, що була усна домовленість, що в разі недостатньї кількості голосів, усі, хто є вище Романа Чаплика, напишуть заяви про відмову від депутатства, однак цього не сталось, отож в.о. міського голови, в останній день своєї праці віддячив своїм одно партійцям. Повідомив кореспондент «Гал-info» у Самборі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ