Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд скасував рішення про закриття справи Іванющенка

Як повідомили в Управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, суд скасував рішення про закриття справи Іванющенка.

Управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури у касаційному порядку оскаржено незаконну ухвалу Апеляційного суду м. Києва від 11.02.2016, якою відмовлено у перегляді ухвали слідчого судді Солом’янського районного суду м. Києва, постановленої у кримінальному провадженні за підозрою Юрія Іванющенка.

Вказаною ухвалою слідчий суддя у порушення положень кримінального процесуального законодавства України зобов’язав уповноваженого прокурора закрити кримінальне провадження щодо Юрія Іванющенка.

Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 09.06.2016 задоволено касаційну скаргу прокурора та скасовано ухвалу Апеляційного суду м. Києва від 11.02.2016 як незаконну.

Генеральною прокуратурою України і надалі вживатимуться заходи щодо активізації досудового розслідування у кримінальному провадженні та оскарження незаконних судових рішень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ