Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд зобов’язав Винниківську ТВК зареєструвати Теодора Гудзяка на посаді міського голови Винник

Личаківський районний суд скасував постанову Винниківської міської ТВК, згідно з якою вибори міського голови Винник було визнано недійсними, тепер ТВК зобов’язана зареєструвати Теодора Гудзяка міським головою Винник та призначити дату першого сесійного засідання – про це «Гал-info» повідомив депутат Винниківської міської ради, адвокат Богдан Бень. Крім того, скасовано ще 30 постанов Винниківської міської ТВК.

Богдан Бень зазначив, що тепер вони мають намір звернутися до прокуратури, оскільки за такі дії ТВК, а саме її голови та секретаря, передбачено кримінальну відповідальність. До того ж внаслідок того, що ТВК тривалий час зволікала з реєстрацією міського голови та депутатів прострочено термін проведення першого сесійного засідання – 30 днів після виборів. І хоча завтра у Львівському обласному апеляційному суді призначено ще одне слухання щодо реєстрації депутатів Винниківської міськради.
Нагадаємо, до Личаківського райсуду звернувся кандидат на посаду міського голови Винник Теодор Гудзяк, який оскаржує рішення Винниківської ТВК про визнання виборів недійсними.
Кандидат на посаду міського голови Винник Олег Матвіїшин знову виступив з вимогою до ТВК визнати вибори міського голови Винник недійсними, згідно з якими новим міським головою обрано Теодора Гудзяка — про це «Гал-info» повідомив Теодор Гудзяк. Також на адресу ТВК знову надійшла скарга місцевого осередку СПУ визнати вибори депутатів Винниківської міської ради недійсними.    
     Завтра, 27 квітня, Личаківський суд знову засідатиме за позовами кандидата на посаду міського голови Винник Теодора Гудзяка, а також кандидатів у депутати Винниківської міської ради від Блоку «Наша Україна», БЮТу та «Пори» щодо дій Винниківської ТВК.
     Нагадаємо, Винниківська міська ТВК встановила результати виборів міського голови Винник і оголосила новообраним міським головою Теодора Гудзяка

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ