Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Світовий Конґрес Українців заохочує електорат України голосувати!

Світовий Конґрес Українців заохочує електорат України голосувати! - прес-служба СКУ.

31 березня 2019 р. президентські вибори в Україні проводяться у надзвичайних умовах, оскільки люди захищають свою свободу і територіальну цілісність від військової агресії Росії, будуючи суверенну, економічно життєздатну і демократичну державу. Незважаючи на виклики, наполегливість та стійкість українського народу протягом десятиліть продовжує зберігати невід’ємне право кожного українця на участь у демократичному процесі.

Світовий Конґрес Українців (СКУ) заохочує всіх громадян України, як в Україні, так і в усьому світі, підтримати процес розбудови нації в Україні шляхом голосування 31 березня. Список усіх виборчих дільниць за межами України доступний ТУТ.

“Протягом останніх 50 років Світовий Конґрес Українців наполегливо захищав інтереси України та її народу. Ми невтомно працювали з міжнародним співтовариством, щоб допомогти забезпечити гідне місце України серед вільних народів. Сотні добровільних спостерігачів СКУ будуть вести спостереження за цими виборами в Україні та в усьому світі. Ми залишаємося відданими підтримці волі українського народу. СКУ закликає громадян України здійснити своє демократичне право і проголосувати на президентських виборах”, - заявив Президент СКУ Павло Ґрод.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ