Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Свобода» оприлюднила корупційні схеми Садового

«З протесту прокурора на ухвалу про скасування рішення виконавчого комітету, яким затверджено тарифи на утримання будинків і прибудинкових територій, окремо по кожному будинку, ми тільки переконались у твердості своєї позиції», - про це сьогодні, 26 жовтня, на прес-конференції у Львівській міській раді повідомив, міський депутат керівник юридичної служби ВО «Свобода» Олег Махніцький.

«Звернення Садового є зрозумілим, адже «Свобода» не дає красти, тому ми чуємо такі звернення. Дискусії про те, що не може діяти попереднє рішення виконкому – це звичайний піар. (Тобто, мав би діяти попередній тариф). Замість того, щоб дискредитувати роботу депутатів виконавчі органи повинні виконувати рішення ради, а не влаштовувати саботаж і дискусійний клуб. Переконаний, що відповідну оцінку роботи виконавчих органів міськради надасть прокуратура та суд», - заявив Олег Махніцький.

За його словами, протест прокурора показав, що поняття «нульовий тариф», яким оперує команда Садового, нема.

За словами свободівця, в розрахунках тарифів закладені корупційні схеми.

«Складова тарифу по оплаті за освітлення місць загального користування (сходові клітки, підїзд, тощо) містить корупційні схеми, адже до цієї подачі електороенергії підключаються юридичні фірми, кабельне телебачення, використовуючи для своєї діяльності енергію, за яку платять львів’яни, яка включена їм у квартплату. Бізнесмени роблять бізнес за рахунок мешканців. Нормальна така ситуація?», - звернувся із риторичним запитання Олег Махніський.

За його словами, чиновники Садового отримують від цих бізнесменів «певні блага».

Він також нагадав, що на минулій сесії долали вето і по комерційних питаннях, де також помітні корупційні схеми і які опротестував прокурор: «Управління комунального майна очолює корупціонер, бюрократ, що був визнаний корупцiонером у судовому порядку. Питання до міського голови, чому ця людина ще й досі працює на своїй посаді».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ