Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Свободівці" пошкодили паркан біля посольства РФ у Києві

Біля посольства України в РФ сталися сутички між протестувальниками проти проведення виборів до Держдуми РФ у посольстві в Києві та правоохоронцями, - УП.

Як повідомляє канал "112 Україна", правоохоронці затримали депутата Київради від "Свободи" Володимира Назаренка, після чого виник конфлікт між протестувальниками й поліцією.

Як повідомляє канал, "свободівця" затримали через те, що він зайшов на територію посольства РФ. Однак його соратники кажуть, що його відтягли туди силою.

Як видно з трансляції, після затримання Назаренка активісти пошкодили загороджувальну сітку біля посольства.

Серед активних протестувальників проти проведення виборів до Держдуми РФ у посольстві РФ в Києві – депутат Київради, екс-нардеп від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко.

В даний час протестувальники надалі блокують вхід до дільниці.

Біля посольства зібралося близько 300 правоохоронців.

Одного з громадян РФ протестувальники не пускали до дільниці, але він зайшов і вийшов через інший вхід, повідомляє канал.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", близько десяти активістів намагалися загородити прохід до входу в будівлю посольства РФ у Києві.

Один з активістів загородив вхід на територію посольства. Його вивели за огорожу.

Після цього активісти на чолі з депутатом Київської міськради, колишнім народним депутатом-"свободівцем" Ігорем Мірошниченком почали розхитувати огорожу. Правоохоронці відтіснили протестувальників, загороджувальна сітка пошкоджена.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ