Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Святкування 750-річчя Львова закінчиться „Львівським балом”

21 жовтня 2006 року у Львівському Будинку вчених відбудеться Третій „Львівський бал”, який стане феєричним завершенням усіх святкувань 750-річчя Львова. Про це сьогодні, 12 вересня, під час прес-конференції повідомив керівник проекту Андрій Цебенко.
За словами організаторів, метою проведення цьогорічного „Львівського балу” є відновлення історичної традиції проведення класичних балів у Львові та відродження іміджу Львова як культурного центру України з давніми європейськими традиціями. „Перший „Львівський бал” ми проводили в 2004 році, другий – у 2005-му, і ось це вже буде третій, який присвячений 750-річчю Львова,  і його ми традиційно проводимо у Львівському Будинку вчених. Це місце має лише один недолік для проведення балів, оскільки вміщує лише 300 осіб, - зазначив Андрій Цебенко. – Ми маємо своїх постійних відвідувачів, які щороку беруть участь у нашому балі, зокрема таких осіб уже є 40. Вартість квитків на „Львівський бал - 2006” становить 200 грн. Кошти, виручені від продажу квитків, підуть у фонд створення пам’ятника королю Леву. Ми запросили на „Львівський бал” близько 150 VIP-гостей, це зокрема, голова Львівської ОДА Петро Олійник з дружиною, голова ЛОР Мирослав Сеник з дружиною, заступник голови ЛОР Іван Денькович, народні депутати Степан Курпіль, Андрій  Шкіль та інших.”
Як зазначив Андрій Цебенко, цього року до гостей „Львівського балу” ставлять жорсткіші умови в одязі, зокрема, на бал не впускатимуть чоловіків у краватках, а лише в метеликах, а жінки повинні мати плаття відповідної довжини (нижче колін).
Як розповідають організатори, вестимуть Третій „Львівський бал” ведучі телебачення Ігор Кобрин та Ірина Гайдамака, зустрічати і розважати гостей будуть король Лев із королевою Констанцією та почесною лицарською вартою. Для гостей лунатимуть пісні у виконанні гурту „Львівські музики”, співаків Анички та Олеся Дяка. Присутні зможуть покружляти у віденському вальсі під музику у виконанні камерного оркестру „Леополіс”. Присутні на заході побачать ексклюзивний показ колекцій бальних суконь провідних львівських модельєрів дизайн-студії „ГалВестМода”, показові виступи бальних і латиноамериканських танців у виконанні професійних танцюристів Української ради танцю. Також відбудеться нагородження гостей у різних номінаціях, святковий фуршет та незабутній феєрверк опівночі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ