Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Силовики побили нардепа Лесю Оробець

Силовики напали на народного депутата Лесю Оробець. Вони побили її та людей, які намагалися її захищати. Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

"Війна остаточно почалась. Вже ніякі закони не діють.

Годину тому я знімала на мобільний телефон роздачу гранат табуну Беркуту, голів зо 20. Гранати ці, нагадаю, зараз масово кидаються в українських громадян і викликають важкі осколкові поранення, хоча для Пшонки і Лутковської вони "світлошумові".

Я підійшла по Грушевського з боку Ради. Вони чудово знали знали, хто я. Я не нападала ні на кого, стояла на відкритому місці з телефоном. На мене накинулась зграя з мінімум п'ятьох здоровенних беркутівців в масках і обладунку, збили з ніг, я впала на бруківку і сильно вдарилась головою, шолом врятував.

Трьох моїх захисників - чоговіків побили жорстокіше, по голові і по корпусу, від тяжких травм врятували шоломи і шапки. Телефон вибили з рук, розбили і відібрали. На мої крики "Чого ви мене б'єте, я ж вам нічого не роблю" вони з гиденькими смішками казали: "А ми тебе не б'ємо, ми тебе відтісняємо".

Висновки:

- Війна вже повномасштабна. Не треба робити вигляд про суди, прокуратуру, вибори тощо.

- Врадіївку менти зрозуміли, посадили своїх. Врадіївка - це мінімально м'який формат, який Януковичу і його організованій злочинній групі зрозумілий.

- Перевертні з МВС отримали повний одобрямс на використання будь-яких методів захисту диктатури.

- Без Лідера спротиву протест має високі шанси втонути в крові, а держава - в диктатурі", - написала Леся Оробець

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ