Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ситник побачив у кампанії проти нього і НАБУ бажання знищити результати роботи

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що здивований через обвинувачення на адресу бюро у відсутності результатів роботи, а в кампанії проти нього та НАБУ побачив наміри знищити результати роботи антикорупційних органів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Жодних особистих мотивів. Я ніколи не переходив на особистості ... це просто звичайна робота, яку ми повинні виконувати", - зазначив він.

Щодо заяв про відсутність результатів роботи Ситник зауважив, що результати в розумінні суспільства - це вироки суду, а Антикорупційний суд тільки створюється.

"Дивно чути, що справи розвалюються в судах ... щоб сказати, що справа розвалюється, її як мінімум треба прочитати ... прокурору, адвокату... Справи не розвалюються, просто стоять, для цього необхідне створення Антикорупційного суду", - заявив директор бюро.

Він назвав "брутальними діями" рекламу й акції біля НАБУ та біля парламентського комітету.

Ситник запевнив, що готовий до проведення аудиту. За його словами, тільки аудит може оцінити роботу бюро.

"Наразі ми бачимо спроби зруйнувати все те, що ми разом робили... Час минає, страх збільшується", - підсумував він.

Як повідомлялося, зранку 1 жовтня на сітілайтах столичного метрополітену розмістили зображення Ситника з написом: "Я викрию топ-корупціонерів".

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що йому невідомо, хто розмістив рекламу і назвав її "типовою провокацією".  

У прес-службі відомства також заявили, що не знають замовника реклами.

У серпні нардеп Сергій Лещенко у своєму блозі на "Українській правді" написав, що наразі "найбільшими операторами реклами в Київському метро є компанії, пов'язані з рекламним бізнесом родини Березенка".

"З Березенком пов'язують рекламний бізнес компанії "Мегаполіс", яка протягом останніх років фактично витіснила всіх конкурентів з реклами в Київському метрополітені", - зазначив Лещенко.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ