Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Батенко очолив обласний оперативний штаб „Вступна кампанія 2006 року”

На виконання розпорядження Міністерства освіти і науки від „Про створення в Міністерстві освіти і науки оперативного штабу з питань вступної кампанії 2006 року” та відповідно до листа Міністерства освіти і науки від 25 травня 2006 року, та для забезпечення належного контролю проведення вступної кампанії у вищих і професійно-технічних навчальних закладах та протидії проявам хабарництва та корупції у цих закладах розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 7 червня 2006 року при Головному управлінні освіти і науки на період проведення вступних випробувань і зарахування абітурієнтів створено обласний оперативний штаб „Вступна кампанія 2006 року”. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Очолює оперативний штаб заступник голови облдержадміністрації Тарас Батенко, заступниками керівника оперативного штабу призначені начальник головного управління освіти і науки Павло Хобзей та голова депутатської комісії з питань освіти і науки Львівської обласної ради Людмила Козак. До складу штабу увійшли представники депутатського корпусу, рад ректорів та директорів вищих навчальних закладів Львівської області, члени колегії ОДА, обласної організації профспілки працівників освіти і науки, а також працівники управлінь облдержадміністрації, у підпорядкуванні яких є вищі навчальні заклади.
Затверджено заходи із забезпечення контролю за проведенням вступної кампанії у вищих та професійно-технічних навчальних закладах. На період роботи з 1 червня до 15 серпня 2006 року штаб працює у приміщенні Головного управління освіти і науки ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ