Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Батенко вручив швейцарському меценату отцю Роберту Готцу орден „За заслуги” ІІІ ступеня

Під час святкової лінійки з нагоди Дня знань у Великолюбінській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті заступник голови ЛОДА Тарас Батенко від імені Президента України вручив орден „За заслуги” ІІІ ступеня швейцарському меценату отцю Роберту Готцу.
За допомоги отця Роберта Готца протягом 2005-2006 років на поліпшення навчально-матеріальної бази школи надано понад три мільйони гривень спонсорських коштів. Приміщення, у якому розміщено школу-інтернат, є пам’яткою архітектури загальнонаціонального значення, за допомогою спонсорських коштів отця Роберта Готца  та фінансуванню обласного бюджету повністю відреставровано.
19 серпня 2006 року Президент України Віктор Ющенко підписав указ про відзначення державними нагородами України громадян іноземних держав з нагоди 15-ї річниці Незалежності України, відповідно до якого за вагомий особистий внесок у розвиток міжнародного співробітництва, зміцнення авторитету та позитивного іміджу України у світі, популяризацію її історичних і сучасних надбань було нагорджено орденом «За заслуги» III ступеня директора східного відділення Інституту з питань світогляду та доброчинної організації «Акція допомоги Західній Україні», громадянина Швейцарії Роберта Гайнца Готца. Про це повідомляє офіційний сайт Президента України.
  Роберт Готц — почесний громадянин Львова, доктор теології зі Швейцарії та керівник благодійного фонду “Допомога для Західної України”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ