Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Чорновіл — єдиний депутат-регіонал від Львівщини, який має шанс очолити один із парламентських комітетів Верховної ради

Тарас Чорновіл — єдиний депутат-регіонал від Львівщини, який має шанс очолити один із парламентських комітетів Верховної ради, — повідомив «Гал-info» народний депутат. Йдеться про комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Щоправда, за словами Тараса Чорновола, цей комітет від може очолити тільки за тих умов, що партія Регіонів не піде в опозицію, якщо ж регіонали все таки не увійдуть у парламентську більшість, то нардеп просто стане членом цього комітету.
«Упродовж всіх попередніх каденцій я був членом комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування й тепер хочу залишитися в ньому. Справді були розмови, що я можу очолити цей комітет, але я не знаю, чи хочу цього, адже там збирається така компанія з якою мені буде важко працювати: Роман Безпалий, Юрій Ключковський», — пояснив Тарас Чорновіл.
Нагадаємо, окрім Чорновола за списком ПР у Верховну Раду від Львівської області у Верховні Раду потрапили також Олексій Радзієвський і Петро Писарчук.
Партія Регіонів претендує на п’ять парламентських комітетів: бюджетний, з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, комітет з контролю за силовими структурами, з питань свободи слова та комітет з питань прав людини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ