Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Стецьків підтримуватиме ідею громадянського руху народної самооборони

Тарас Стецьків готовий підтримати ініціативу Юрія Луценка щодо створення громадянського руху народної самооборони. Про це радник Президента  повідомив у коментарі „Гал-info”.

„Я входжу в число тих людей, які є ініціаторами ідеї створення громадського руху народної самооборони і активно втілюватиму її в життя. Така ініціатива є очікувана і в її основі лежить ідея боротьби за соціальні права громадян та самоорганізація людей у відстоюванні своїх інтересів” – розповів Тарас Стецьків.
За його словами, учасниками громадянського руху народної самооборони стануть найширші верстви населення України. «Думаю, що активну участь будуть брати усі без винятку верстви населення, які відчувають наступ влади на їх права і свободи. Звичайно, в першу чергу, це середній клас і молодь. Ми будемо йти до людей, проводити відкриті зустрічі” – наголосив Тарас Стецьків.
Він переконаний, що громадський рух не матиме територіального поділу і представлятиме інтереси усієї України.
Нагадаємо, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про створення Громадянського руху народної самооборони, а також обіцяє влаштувати масові акції з метою розпуску парламенту та відставки уряду Януковича вже навесні 2007 року. "Я ініціюю створення громадянського руху народної самооборони. Я не йду в жоден партійний проект. Це об’єднання для членів і не членів партій, для парафіян будь-яких конфесій... Я не планую очолити жодну партію... а провести громадянський мирний рух народної самооборони, який буде протистояти бєспрєдєлу", - сказав Луценко на прес-конференції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ