Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Стецьків повідомить про те, чи балотуватиметься на посаду міського голови Львова, після Львівської міської конференції блоку „Наша Україна”

Тарас Стецьків повідомить, чи балотуватиметься на посаду міського голови Львова, після Львівської міської конференції блоку „Наша Україна”, яка відбудеться 4 лютого – повідомив сьогодні, 2 лютого, відповідаючи на запитання „Гал-info” народний депутат Тарас Стецьків. За його словами, він не відкидає можливості, що „Наша Україна” не зможе домовитися про єдиного висуванця на крісло міського голови. Більше того, як він зазначив, питання узгодження єдиної кандидатури може стати причиною розколу львівського блоку „Наша Україна”.

Як повідомив Тарас Стецьків, до узгодження кандидатури на міського голову від Львова від „Нашої України”, а також від інших помаранчевих політичних сил, прикута пильна увага не тільки місцевого та центрального керівництва блоку „Наша Україна” та ПРП-„Пора”, а навіть особисто Президента України. Тарас Стецьків пообіцяв визначитися з тим, чи балотуватиметься на міського голову Львова до 8 лютого. Як повідомив народний депутат „Гал-info”, блок ПРП-Пора, стоїть на позиції, щоб від всіх помаранчевих сил був єдиний кандидат на міського голову Львова. Тарас Стецьків не відкидає можливості, що цим кандидатом може стати він: „На мою думку, у Львові є три реальні кандидатури, які можуть претендувати на крісло міського голови, – Василь Куйбіда, Андрій Садовий та Тарас Стецьків. Всі ми розуміємо, коли всі три потужні фігури підуть на вибори, це може внести велику напругу в і так непросту ситуацію в місті. Отож, ми повинні зробити усе для того, щоб кандидат від помаранчевих був один.”
Як зазначив Віктор Пинзеник, відповідаючи на запитання „Гал-info”, центральне керівництво блоку ПРП-„Пора” не проти того, щоб Тарас Стецьків став міським головою Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ