Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Стецьків та ще кілька політиків у „неформальній тусовці” активно думають над новими політичними якостями, які потрібні Україні

Тарас Стецьків та ще кілька політиків, які зараз є у політиці або на деякий час від неї відійшли, в „неформальній тусовці” активно думають над новими політичними якостями, які потрібні Україні, — повідомив „Гал-info” екс-народний депутат, голова ЛОО ПРП. За його словами, поки що це лише процес аналізу й мова про створення нової політичної сили ще не йде. Нагадаємо, як повідомив 17 червня під час прес-конференції народний депутат, член БЮТ Степан Курпіль, ходять чутки, що зараз створюється нова політична сила, яка претендує стати правицею.

 „Розмови ходять дуже різні, однак далеко не вся інформація відповідає дійсності. Поки що ми лише аналізуємо, які нові політичні якості потрібні Україні, адже минулі і сьогоднішні політики усвідомлюють, що жодна з існуючих політичних сил не має перспективи. Всі партії та блоки, які є зараз, — це лише тимчасові проекти, вони не мають під собою ідеологічного ґрунту і вже на наступних виборах або розпадуться, або переформатуються. Отож, зараз нам треба подумати, що потрібне Українській політиці: чи це має бути об’єднання існуючих політичних партій, чи ж майбутнє за громадянськими рухами”, — пояснив Тарас Стецьків. 
Колишній народний депутат, відмовився назвати, хто ще, крім нього, входить в коло людей, які зараз активно обговорюють нові політичні якості, що потрібні Україні, пояснивши, що робити це його ніхто не уповноважував.
„Тут задіяне широке коло людей, дискусії ведуться між політиками, громадськими діячами, соціологами. Є багато громадянських ініціатив в різних містах, які також долучилися до наших дискусій, однак поки що вони діють зовсім осібно, можливо, в майбутньому вони долучаться. Проте наразі, я вважаю, так далеко забігати не варто”, — наголосив Тарас Стецьків.
Серед громадських ініціатив, які долучилися до цього неформального руху, зокрема, як ходять чутки, є новостворена ГО „Антикримінальний вибір”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ