Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тепер Гудзяк виключатиме депутатів із Конгресу українських націоналістів

Мер Винник Теодор Гудзяк повідомив, що на обласній конференції блоку „Наша Україна” розглядатиметься питання про виключення ще одного депутата Винниківської міської ради Ярослава Байла. Про це Гудзяк заявив на сьогоднішній прес-конференції.
 Цей депутат увійшов у фракцію „Наша Україна” за квотою КУНу, і, за словами Гудязка, буде внесений у списки кандидатів на виключення під час обласної конференції блоку „Наша Україна”, проведення якої заплановано на березень.
Водночас, присутній на конференції депутат Байло попросив Гудзяка не втручатися у внутрішньопартійні справи КУНу, і що питанням власного виключення він займатиметься самостійно.
Нагадаємо, раніше депутати Винниківської міської ради Ігор Яросевич і Андрій Шніцар повідомили „Гал-info” про те, що завдяки сфальсифікованим рішенням фракції їх було виключено з фракції, а відтак поставлено питання про позбавлення їх депутатських повноважень на обласній конференції НСНУ. Натомість Теодор Гудзяк відкинув звинувачення у фальсифікації документів, заявивши що рішення приймала фракція.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ