Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Територіальні медичні об'єднання прозвітували про свою роботу у 2023 році

Під час засідання постійної комісії охорони здоров'я та соціального захисту, депутати заслухали звіти про роботу Першого медичного об'єднання та Другого медичного об’єднання Львова.
Євген Кузик

За словами секретя комісії, депутата фракції "Європейська Солідарність" Євгена Кузика, лікарні, що належать до 1 ТМО за 2023 рік заробили 3,6 млрд грн - це фактично майже наполовину більше, аніж попереднього року.

"У Першому медичному об’єднанні у 2023 році було проліковано близько 480 тисяч пацієнтів, здійснено біля 67 тисяч оперативних втручань, відкрито 17 нових відділень і проведено 5 міжнародних місій. Бачимо, що медицина Львова потужно розвивається, а ми, у свою чергу, готові лише сприяти цьому.

Серед здобутків Другого ТМО, вже на днях у нас відкриється новий комунальний комп'ютерний томограф на вул. Коновальця, також відкрилася нова амбулаторія на вул. Під Голоском, реабілітаціний центр на Чупринки, розширилася травматологічна послуга у лікарні на Ужгородській, а також триває реновація центру "Бадьорість". Дякуємо усім лікарям за чудову роботу!", - прокоментував Євген Кузик.

Також під час комісії депутати продовжили роботу семи медичних програм - анонсує Євген Кузик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ