Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ті проблеми і ті питання, які сьогодні озвучив Президент України Віктор Ющенко, є нагальними, і їх потрібно вирішувати — Володимир В’язівський

Народний депутат України, член фракції «Наша Україна» у Верховній Раді Володимир В’язівський переконаний, що ті проблеми і ті питання, які сьогодні озвучив Президент України Віктор Ющенко на ІІІ з’їзд партії „Народний Союз „Наша Україна”, є нагальними, і їх потрібно вирішувати. Про це він заявив у коментарі кореспонденту «Гал-info».

«Звичайно, ми свідомі того, що ці завдання є дуже складними, але ж без їх вирішення  політична партія «Наша Україна» не оновиться, — зазначив Володимир В’язівський. — Зараз стоїть гостре питання оновлення «Нашої України». Для побудови у майбутньому здорової політичної сили нам потрібно сконцентрувати всю увагу над тими питаннями, які б консолідували український народ і українську державу. Принциповими для нас повинні бути: мовне питання, євроінтеграційний курс держави, визнання воїнів ОУН-УПА воюючою стороною у Другій світовій війні. Ці питання є засадничими. У період перерви між двома етапами з’їзду ми створимо робочі групи, які працюватимуть для вирішення поставлених перед нами завдань».
Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко, завітавши сьогодні, 21 жовтня, на ІІІ з’їзд партії „Народний Союз „Наша Україна”, заявив, що „Нашій Україні” потрібно подивитися назад, проаналізувати всі прорахунки, зробити висновки та розпочати створювати кращу політичну партію. Він також зазначив, що «Наша Україна» переживає серйозну внутрішню кризу, за що мають понести відповідальність керівні органи партії.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ