Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тігіпко майже догнав Януковича на Східній Україні

У Дніпропетровській, Одеській, Харківській областях та АР Крим кандидат в президенти Сергій Тігіпко має другий рейтинг підтримки після Віктора Януковича. Про це сьогодні, 9 січня, під час прес-конференції у Львові повідомив сам Сергій Тігіпко.

 

За його словами, від Віктора Януковича він відстає у цих регіонах лише на 2%. Юлія Тимошенко значно програє другому місцю. Нижчий рівень підтримки на Львівщині Сергій Тігіпко пояснив тим, що тут запізно почав формувати команду.

 

На думку лідера «Сильної України», його результат у першому турі може бути ще вищим, ніж зараз в рейтингах завдяки тому, що близько 20% виборців ще не визначилися, за кого будуть голосувати.

 

Сергій Тігіпко зазначив, що 17 січня після першого туру президентських виборів багато людей будуть здивовані.

 

Також кандидат в президенти повідомив, що вів переговори зі своїми конкурентами на виборах Арсенієм Яценюком та Анатолієм Гриценком. В результаті між кандидатами була досягнута домовленість про спільний захист своїх голосів на виборах.

 

За словами Тігіпка, він знає позицію Гриценка та Яценюка щодо висунення від їхньої трійці єдиного кандидата – вона негативна. Водночас, Сергій Тігіпко не уточнив, чи вів переговори зі своїми колегами-конкурентами саме про висунення єдиного кандидата. На думку лідера «Сильної України», єдиним ефективним об’єднанням з точки зору зростання його особистого рейтингу, є підтримка саме від Яценюка та Гриценка.

 

Крім того, Сергій Тігіпко зазначив, що не виключає спроб фальсифікацій виборів. Однак вони не будуть масштабними. Разом з тим, якщо результати екзит-полу сильно відрізнятимуться від результатів виборів, то Сергій Тігіпко обіцяє жорстко відреагувати. Жорстка реакція, за словами кандидата в президенти, полягає в тому, щоб нещадно критикувати Януковича та Тимошенко у другому турі.

 

      

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ