Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТОП-3 легкі коктейлі з додаванням Jägermeister

Коли вживання алкогольних напоїв у, так би мовити, натуральному вигляді вам не дуже й смакує, хорошою альтернативою можуть стати легкі та неймовірно смачні коктейлі, які хоч і додадуть настрою, проте ви завжди триматимете себе в руках, триматимете на контролі свою поведінку та емоції.

В світі існує тисячі цікавих рецептів слабоалкогольних коктейлів, одними з найпопулярніших вважаються напої з додаванням відомого чи не в кожній країні німецького лікеру Jägermeister, котрий можна ідеально поєднувати з найрізноманітнішими інгредієнтами – і у підсумку отримати щось дуже смачне і тонізуюче.

Варто одразу ж зауважити, що коктейль – це не тільки те, що готують в барах чи дискоклубах. Смачний напій на основі Єгермейстера можна приготувати власноруч і в домашніх умовах. А тому, коли у вас під рукою опинився знаменитий німецький лікер, ось вам три прості рецепти, які підійдуть навіть новачкам.

Коктейль «Єгермонстр»

Даний напій дуже популярний у американської молоді, а тому досить часто його готують на тамтешніх вечірках. Щоб приготувати Єгермонстр, вам знадобиться:

Приготування: наповніть бокал льодом, додайте лікер, апельсиновий сік, затим гранатовий сироп. Ретельно перемішайте, прикрасьте часточкою апельсину і не забудьте про трубочку.

Коктейль «Єгербомб»

Трендовий коктейль, який дуже смакує німецькій молоді, особливо, коли мова йде дискотеки, де напій, без перебільшення, вважається хітом. Приготувати його дуже просто: в келих з товстим дном наливаємо 100 мл енергетика та додаємо 50 мл Jägermeister. Можна також кинути декілька кубиків льоду. От і все!

Коктейль «Кукамбер»

Цей напій є одним з найвідоміших у світі, тому є невід’ємною складовою так званої барної культури. Що потрібно для приготування: 50 мл лікеру, 1 огірок, 150 мл Sprite, 150 г льоду.

Готуємо коктейль наступним чином: нарізаємо огірок довгими скибочками, які складуємо у бокал, додаємо лід, після чого наливаємо Спрайт і Єгермейстер. Якщо матимете натхнення, можна класно прикрасити часточкою огірка чи лимону.

Коктейлі на основі Jägermeister – це ідеальна альтернатива всім іншим алкогольним напоям, від яких, як правило, зранку буває дуже і дуже кепсько. А тому наведені вище рецепти – хороша можливість приємно здивувати друзів та відкрити для себе нові  та яскраві смаки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ