Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Топ-5 кандидатів у мери Львова за згадками в ЗМІ та соцмережах

ТОВ "Соцмоніторинг" надало Гал-інфо дані аналізу згадувань в ЗМІ та соцмережах кандидатів в мери Львова. В п'ятірку лідерів увійшов Андрій Садовий, Олег Синютка, Ігор Зінкевич, Руслан Кошулинський та Тарас Кльофа.

Інфографіка ТОВ Соцмоніторинг

Андрій Садовий

Інфографіка ТОВ Соцмоніторинг

Найчастіше Андрія Івановича згадують в позивному тоні - 1562 згадування з усіх проаналізованих. Негатив про нього є тільки в 224 згадуваннях. Інші 1455 - нейтральні. 

Щодо доменів, найчастіше Андрія Садового згадують на сайті Львівської міської ради. Там про нього пишуть переважно позитивно, інколи нейтрально. На другому місці по згадкам Садового СокальINFO – Актуальні новини Західної України. З негативним відтінком Андрія Садового найчастіше згадує Четверта студія. 

З медіахолдингів найбільше Андрія Івановича згадує УМХ Груп. Загалом це позитивні або нейтральні згадування. Також багато про Садового говорять на Люксі та в 1+1 медіа. 

Олег Синютка

Інфографіка ТОВ Соцмоніторинг

Переважна більшість згадок про Олега Синютку нейтральна. Позитиву і негативу про нього пишуть приблизно однаково. 

З доменів найчастіше згадують Синютку на Четвертій студії. Вони пишуть переважно в нейтральному тоні. Також часто згадують Олега Михайловича у Facebook та Twitter. До речі, у Twitter більшість згадок негативні. 

Щодо медіахолдингів, найбільшу увагу Синютці приділяє Люкс. Також його часто згадують УМХ Груп та Нова інформація. Усі три джерела згадують Олега Синютку нейтрально. 

Ігор Зінкевич 

Інфографіка ТОВ Соцмоніторинг

Ігоря Зінкевича найчастіше згадують в нейтральному тоні. Кількість позитивних і негативних згадок про нього майже однакова. 

Найчастіше його згадують на сайтах “Варта” чи “Варта1”. Також часто про нього пише Громадський сайт Львова “Форпост”. Усі згадки нейтральні, інколи трапляються виключно позитивні чи негативні. 

З медіахолдингів найчастіше про Ігоря Зінкевича згадують УМХ Груп. Далі йдуть Нова інформація та 1+1 медіа. На цих 3 медіахолдингах майже всі згадки про Ігоря Зінкевича негативні. 

Руслан Кошулинський

Інфографіка ТОВ Соцмоніторинг

Майже всі згадки про Руслана Кошулинського - нейтральні. Позитивних згадок трохи більше ніж негативних.

З доменів найчастіше згадують Кошулинського на vkadri.com. Також часто його згадують на YouTube та  Facebook. Більшість згадок нейтральні. 

Щодо медіахолдингів, найчастіше згадують Руслана Кошулинського Люкс, УМХ груп та Нова інформація. Майже всі згадки нейтральні, тільки на УМХ Груп є негативні. 

Тарас Кльофа

Інфографіка ТОВ Соцмоніторинг

Тарас Кльофу переважно згадують нейтрально. Частка негативних згадок у нього найменша серед усіх 5 кандидатів. 

Найчастіше Кльофу згадують на periodical.space, Гал-інфо та сайті “Варіанти”. Майже всі згадки нейтральні. 

З медіахолдингів найбільшу увагу Тарасові Кльофі надає Люкс та УМХ Груп.  На Люксі більшість згадок про Тараса Кльофу нейтральні, є невелика частка позитивних, а ось на УМХ груп однакова кількість негативних та нейтральних згадок. 

* інфографіку для аналізу надала компанія "Соцмоніторинг", яка займається розробкою SoMo bot.

SoMo bot – це перший в Україні і в світі сервіс-бот для моментальної доставки згадок, що цікавлять Вас в абсолютно усіх типах медіа – інтернет-ЗМІ, соціальних мережах Facebook і Twitter, Youtube, Telegram каналах, блогах, форумах, ТБ, радіо та у друкованій пресі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ