Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Топ порад для вибору зручних стільців

Важко уявити дім, у якому би не було стільців. Вони необхідні для кожного приміщення: кухні, спальні або вітальні.

Щоб сидіти на стільцях було зручно, потрібно ставитися до вибору максимально ретельно. Важливий і зовнішній вигляд, і використані матеріали, і якість виконання. Ви можете купити стільці недорого, але приділити достатню увагу пошуку, щоб отримати меблі мрії до вашої квартири.

Визначте призначення

Перш ніж купити стільці, вирішіть, для якого типу приміщення призначаються меблі:

  • для їдальні — важливими є зручність, відповідність розміру стола й виготовлення з матеріалів, що легко очищуються від бруду;
  • для вітальні — велику роль грають зовнішній вигляд і поєднання із загальною стилістикою, сидіння повинні бути м’якими й комфортними;
  • передпокій — передбачає стільці та табурети невеликого розміру, що дозволяють зручно взутися чи роззутися;
  • для особистого кабінету або робочого місця — підійдуть ергономічні офісні стільці, що сприяють захисту постави й корисні для здоров’я спини.

В інтернет-магазині Obstava знайдуться зручні стільці для будь-якого куточка вашої квартири. Якість гарантовано, а різноманітність стилістик та колірних гам потішить будь-якого покупця. 

Приділіть увагу вибору матеріалу

Під час вибору стільців важливо приділяти увагу якості матеріалів. Для виробництва можуть бути використані:

  • натуральна деревина;
  • ДСП;
  • МДФ;
  • метал;
  • пластик.

Дерев’яні стільці найкращі за якістю, але мають доволі високу ціну. Найдешевшим є пластик, утім такі вироби можуть швидше вийти з ладу.

Вибирайте меблі відповідно до загального стилю кімнати

Навіть така дрібниця, як стілець, може зіпсувати загальний вигляд приміщення. Тому дуже важливо, щоб він повністю відповідав дизайну інтер’єру за стилем і кольором.  Дерев’яні вироби з різними візерунками у спокійній колірній гамі підійдуть для стилю прованс. Стильні металеві моделі впишуться в хай-тек. Витримані та спокійні вироби підійдуть для класичного стилю. Але головне — нові стільці повинні вам подобатися.

Вибирайте різні стільці для різних приміщень та враховуйте всі викладені критерії. Тоді і вам, і вашим гостям буде зручно сидіти за одним столом. Якісний стілець — запорука комфорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ