Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торговця героїном позбавили волі на 5 років

Жовківський районний суд Львівської області виніс рішення про засудження до п‘яти років з конфіскацією майна 38-річного мешканця Львова, якого затримали співробітники спецпідрозділу УСБУ у Львівській області при спробі ввезти в Україну партію особливо небезпечного наркотику – героїну. Повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.
Як з’ясувало слідство, у 2005 році уродженець Львова придбав за кордоном з метою збуту велику партію героїну. Повертаючись на власному автомобілі в Україну, він незаконно перемістив наркотики через митний кордон держави. Під час митного огляду у львів’янина було вилучено 16 поліетиленових згортків, в яких містилось 40,1 г диацетилморфіну (героїну) з домішками. Вартість 1 г цього наркотику на “чорному ринку” сягає 100 у. о.
Проти громадянина спецпідрозділом “К” Управління СБ України у Львівській області була порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 305 ч. 3 (контрабанда наркотичних засобів), 307 ч. 3 (незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.
Після розслідування кримінальної справи та розгляду її у суді зловмиснику призначене покарання, яке вступило в законну дію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ