Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торговий центр "Форум Львів" відкриють у вересні

У п'ятницю, 7 серпня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка оглянув завершальний етап будівництва торгового центру "Форум Львів". Відкрити ТЦ "Форум Львів" планують наприкінці вересня. Працюватиме у ньому понад тисяча осіб. Повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської ОДА.

"Це не просто торговий центр, не лише якісна будівля чи навіть нові робочі місця, – наголосив керівник Львівщини. – Насправді "Форум Львів" є символом того, що інвестор вірить в Україну, інвестор приходить в Україну. Ми конкретними справами демонструємо, що Україна відроджується і вона буде багатою та заможною".

Локальний партнер проекту, директор ТзОВ "Галерея Центр" Володимир Женчак зазначив, що до відкриття буде повністю відновлено сквер перед торговим центром, а для маленьких львів’ян створено сучасний дитячий майданчик. Крім того, в серпні пофарбують фасади будівель на вулиці Під Дубом.

"Ми активно співпрацюємо з владою міста та області. Прикладами такої співпраці є реконструкція вулиці Куліша, створення велосипедних доріжок, реконструкція прилеглих до проекту вулиць, повна модернізація кругового перехрестя на вулиці Джерельній та оновлення всіх комунікацій у цій зоні”, – сказав інвестор проекту, директор ТОВ "Мульті Юкрейн" Гавайн Мінкс. Також він розповів, що на території торгового центру "Форум Львів" працюватиме великий підземний паркінг.

"Форум Львів" стане першим торговим центром в Україні, що буде сертифікований відповідно до стандартів BREEAM - який є одним з найвідоміших і найбільш поширених методів оцінки екологічної ефективності будівель. BREEAM визначає стандарти сталого проектування і будівництва, і дає можливість порівнювати різні будівлі за рівнем їх впливу на навколишнє середовище. Проект фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) та UniCredit.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ