Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Торік ЛМКП «Львівтеплоенерго» замінило 17,8 км теплових мереж

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у 2012 році підприємству вдалося замінити 17,8 км трубопроводів теплових мереж, які знаходяться на балансі підприємства. З них більше 14 км поміняно на попередньо ізольовані труби. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Кожного року основна робота з підготовки до опалювального сезону припадає на заміну теплових мереж. За цей рік вдалося замінити 17,8 км теплових мереж різного діаметру, при плані 15 км. Трубопроводи здебільшого міняємо на попередньо ізольовані труби – це більше 14 км, що дозволяє зменшити тепловтрати та забезпечити надійне проходження опалювального сезону», - розповідають у «Львівтеплоенерго».

Зокрема поміняно трубопроводи по вул. Чмоли, П.Панча, Наукова, Трильовського, Зубрівській, Шевченка, вул. Чайковського, Б.Хмельницького,239, Чигиринській, Медової Печери, Мечнікова та ін.

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться 433 км теплових мереж. Кожного року підприємство міняє в середньому 10-12 км теплових мереж.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ