Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Традиційний велопробіг «Від Степана до Євгена» очолить Юрко Журавель

18 червня пройде наймаштабніша велоподія Львова велопробіг «Від Степана до Євгена». Очолить її безбашений західно-український рівненський гурт «OtVinta» та його лідер Юрко Журавель. Захід приурочений 125 річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця та проходить в рамках фестивалю «Зашків – джерело духу»., повідомили організатори.

Велопробіг стартує 18 червня о 10:00 від пам’ятника С.Бандері у Львові та прямує до садиби Є.Коновальця в Зашкові. Загальна протяжність дистанції 21 км.

Маршрут проходитиме: Памятник С. Бандері – вул. Бандери – вул. Коперника - пр. Свободи - пр.Чорновола – вул. Липинського – вул. Б. Хмельницького - Великі Грибовичі - Великий Дорошів – Зашків, Садиба Є. Коновальця.

Під час заїзду учасників супроводжуватимуть дві автівки забезпечення, машина поліції та карета швидкої медичної допомоги. Перше авто їхатиме попереду і з нього лунатиме гарна українська музика. Друга замикатиме колону і повезе речі вело учасників на фестивальне поле та збиратиме поламані велосипеди, аби всі дістались на фестиваль.

Якщо хтось зламається – не біда. На фестивальному полі діятиме безкоштовна Станція технічного обслуговування для велосипедів від нашого партнера магазину «ProfiRider». Також буде організована велопарковка для зберігання ваших “коней”.

Візьми із собою: шолом, синьо-жовтий або червоно-чорний прапорець вмонтований у велосипед, позитивний настрій та друзів.

Для участі у велопробізі необхідно попередньо зареєструватись http://mnk.org.ua/news/novina/article/anons-veloprobig-vid-stepana-do-jevgena-1/

Всі, хто завчасно зареєструється, отримають: купу вражень, диплом учасника, фото з заходу, гарний подарунок та смачний обід на Зашкові.

«Велопробіг «Від Степана до Євгена» проходить 4 рік поспіль. Дуже приємно, що з кожним роком він набирає все більшої масштабності та резонансу. Цього року до нас долучилися зірки - гурт «Ot Vinta» буде крутити разом з нами педалі, а на наступний хочемо запросити ще й когось із політиків» - повідомив Андрій Бень, відповідальний за спортивні локації фестивалю «Зашків – джерело духу».

«Треба витягувати з сараю свою стареньку «Україну», здувати пил і валити всім на Зашків» - поділився лідер гурту «Ot Vinta» Юрко Журавель.

Організаторами заходу виступають: молодіжний оргкомітет фестивалю «Зашків – джерело духу», ЛОО «Молодіжний націоналістичний конгрес», Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація, Львівська міська рада, магазин «Profi Rider», veliki.ua, гурт «Ot Vinta» та ін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ