Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренди в чоловічих кросівках, які залишаться у 2023

Чоловіча мода така ж динамічна, як і жіноча. Проте тенденції в ній затримуються надовше та переходять до категорії повсякденної класики. Брендові кросівки Львів пропонує замовляти в каталозі PUMA. Компанія виготовляє спортивне взуття та одяг для ідеальних тренувань і комфортного повсякдення.

Нетипові кольорові рішення

Не варто боятися кольорових поєднань. Бренди сьогодні активно просувають яскраві комбінації, не забуваючи про практичність. Серед моделей PUMA для цього підійдуть:

  • Graviton Tera Trainers з легкою проміжною підошвою та амортизацією;
  • високі RBD Game Sneakers — ідеальна конструкція для баскетболу;
  • Suede Minecraft Trainers з унікальною ігровою графікою.

У своїх колабораціях бренд постійно виходить на абсолютно унікальний рівень. Завдяки цьому всі моделі кросівок і кедів ідеально підходять під футуристичні тренди.

Масивність у всьому

Серед трендів, що міцно посіли місце улюбленців серед чоловіків — масивні моделі кросівок. І ця масивність присутня у всьому: від підошви до самого верху. До таких моделей належать:

  • TRC Blaze The Triangle Trainers для бігу та тренувань на вулиці;
  • PWRFRAME OP-1 Trail з позашляховими властивостями;
  • Pacer Future TR Mid Open Road Sneakers з гарною підтримкою ноги.

При своїх розмірах великі кросівки все одно залишаються легкими та зручними. Для цього дизайнери та конструктори PUMA використовують проміжну підошву та власні технології.

Хайкінгове взуття для походів

Функціональні кросівки для хайкінгу — це те, що знадобиться вам у походах, поїздках на природу тощо. Вони мають легкі та водонепроникні матеріали, забезпечують ідеальне зчеплення з будь-якою поверхнею. Використовувати такі кросівки можна й для професійного спорту, й для повсякдення, якщо це ваш улюблений стиль.

Для цього підходять Pacer Future TR Mid Sneakers, TRC Blaze Triple Trainers, Pacer Future Trail Sneakers тощо. Вони ідеально доповнюють трішки грубі образи. Виконано моделі переважно в темних кольорах. При цьому розробники використовують свої технології для кращої витривалості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ