Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Третина українців впевнені у своїй нездатності оплатити нові комунальні тарифи

Близько третини українців (36%) упевнені, що не зможуть оплатити комунальні послуги в майбутній опалювальний сезон, свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group. Про це повідомило видання видання Дзеркало тижня.

При цьому 47% заявили, що не впевнені, але сподіваються, що зможуть їх оплачувати. А 7% жителів України повністю впевнені, що зможуть оплатити комунальні взимку.

У жовтні 2016 року близько третини жителів країни (36%) заявили про намір оформити субсидії, а ще чверть (25%) вказали, що вже оформили субсидії. Ще 29% вказали, що не збираються оформляти субсидії.

Для порівняння: у жовтні 2015 року не збиралися оформляти субсидії 39% українців, збиралися це зробити приблизно стільки ж, як і в цьому році (33%), а оформили субсидії на 8% менше.

Опитування проводилося в період 13-24 жовтня 2016 року серед 1802 осіб. Заявлена похибка вибірки 2,4% при рівні довірчої ймовірності 0,95.

За даними на початок листопада, житлові субсидії вже оформили 6,4 млн українських сімей, тобто близько половини всіх домогосподарств.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ