Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТРК "ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ" проведе у прямому ефірі спецпроект "Вибори – 2019"

У день другого туру виборів ТРК "ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ" проведе у прямому ефірі спецпроект "Вибори – 2019" з експертами та політиками.

У неділю, 21 квітня, відбудеться другий тур виборів Президента України. І в цей день команда ТРК "ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ" запросить у студію народних депутатів, експертів, політиків та представників кандидатів.

О 20:30 – у прямому ефірі коментарі та прогнози, новини з дільниць, результати екзит-полів та перші підсумки голосування.

«Це буде неупереджено і виважено. Ми розуміємо вагу для України цих виборів і розуміємо цінність отримання інформації оперативно та з перших уст. Нашими гостями будуть ті, чия думка – важлива, хто представляє інтереси Львова і Львівщини на рівні держави, хто бере активну участь у виборчому процесі і може його проаналізувати. То ж цього разу ми запропонуємо вам ще більше цікавих гостей, гострих думок та своєчасного аналізу», - запевнила директорка ТРК «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» Ольга Цап.

Нагадаємо, що у день першого туру виборів Президента України, 31 березня, ТРК «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» у прямому ефірі провела два випуски спецпроекту «Вибори – 2019», в яких узяли участь соціологи, представники штабів кандидатів, організатори виборів, представники влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ