Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Три правила фен-шуй для гаманця, щоб гроші не закінчувались

Вибирати гаманець по фен-шуй - правильне рішення. Ефективність старовинних знань підтверджена, тому їх слід враховувати при виборі аксесуара. У підсумку це дозволить залучити позитивну енергетику і сприятиме зростанню заробітку.

Якщо інтерпретувати закони фен-шуй в сучасні реалії, можна вивести три правила для вибору гаманця.

Правило перше - колір аксесуара по фен-шуй

Особиста стихія є у кожного. Її враховують, підбираючи колір гаманця по фен-шуй. Знаючи стихію, можна визначити колір багатства. Це легко:

  • Вода контролює Вогонь; від Вогню залежить Метал;
  • Метал вище Дерева:
  • Дерево впливає на Землю;
  • Земля володіє Водою.

Приклад: якщо стихія людини - Вода, потрібно шукати гаманець в кольорі, відповідному стихії Вогню: червоний, яскраво-червоний або бордовий. Залежність стихій і квітів - в цій таблиці:

Попередження: підбираючи колір гаманця по фен-шую, слід остерігатися покупки синього або блакитного аксесуара. Ці кольори сприяють втраті грошей. Йдеться про витрати на непотрібні покупки або на вирішення постійно виникаючих проблем.

Правило друге: розмір гаманця

Кращий гаманець по фен-шую - прямий, в якому купюри не потрібно складати. Універсальне правило: чим більше аксесуар, тим краще він приверне гроші. У науці фен-шуй діє поняття «імператорських розмірів». Якщо не заглиблюватися, оптимальне значення довжини гаманця - проміжок в 17,5-18,9 см. Такий параметр дозволить залучати додатковий прибуток з несподіваних джерел. Дізнатися більше про підходящі розміри аксесуарів по фен-шуй можна в окремій публікації.

Правило третє: матеріал гаманця

Залучення грошей по фен-шуй здатний забезпечити шкіряний аксесуар. Йдеться про натуральному матеріалі, а не замінниках. Ціна таких моделей дорожче, але це теж впливає на успіх. Виріб, здатне надовго зберігати благородний зовнішній вигляд, буде залучати енергію грошей.

Гаманці із замші та текстилю фахівці з фен-шуй теж вітають. Табу схильний тільки один матеріал - поліетилен. Він блокує грошову енергію і не сприяє зростанню доходу.

Звичайно, фен-шуй хоч і давнє вчення, але не панацея. Можна вибирати гаманець за датою народження або знаку зодіаку. А от як саме це зробити – читайте  докладніше в джерелі.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ