Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тривають ремонти в медичних закладах Львова

З міського бюджету цього року виділено близько 7,5 млн грн на ремонт медичних закладів. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Львівської міської ради з посиланням на управлінні капітального будівництва.
З загальної суми цих коштів 4 млн 170 тис грн підуть на завершення будівництва і здачу в експлуатацію корпусу патології новонароджених Львівської міської дитячої лікарні на 300 місць.
        У пологовому будинку № 1 на вул. Мечнікова, 8, з 20 серпня розпочнуть капітальний ремонт даху, на який виділено 130 тис грн. Дахи приміщень також ремонтуватимуть на станції швидкої медичної допомоги (ПС №1), що на вул. Київській, 31. На ці роботи використають 18 тис грн.     
Обладнання гарячого водопостачання вставлять у 6-ій міській лікарні, зокрема у поліклініці міста Винники. На це витратять 17 тис грн. У 5-ій міській лікарні заплановано ремонт котелень і холодильної камери.
Капітальний ремонт операційного блоку комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги на вул. Миколайчука, 9 триває. На це міський бюджет виділив 297 тис грн. Капітальний ремонт стаціонару ще триває на вул. Коновальця, 24-26.    
Завершено вибірковий капітальний ремонт пологового відділення 3-ьої міської лікарні на суму 139 тис грн.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ