Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр надання послуг учасникам бойових дій спростив процедуру отримання довідок

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій спростив процедуру отримання двох довідок, які необхідні учасникам бойових дій для подачі документів на виплату одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових потреб у розмірі 100 тис. грн. з міського бюджету Львова і на включення до списків на отримання земельної ділянки за межами міста Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, учаснику бойових дій не потрібно звертатись в інші установи по довідки про те, що йому не надавалася у власність земельна ділянка для будівництва та обслуговування житлового будинку і довідку про перебування на квартирному обліку для учасників АТО – достатньо принести заяву і весь пакет документів, а вищевказані довідки Центр замовляє сам.

Нижче – перелік документів, які потрібно принести. Зазначимо, що пункт 5 та пункт 8 Центр бере на себе.

Це такі документи: копії паспорта учасника АТО (1, 2, 10, 11 сторінки) та ідентифікаційного коду; довідку (форма № 2) про склад сім’ї та реєстрацію (дійсна протягом 1 місяця з моменту видачі), видана підприємством-балансоутримувачем житлового будинку, в якому зареєстровані заявники; копія посвідчення учасника бойових дій; копія довідки про безпосередню участь в АТО; копія довідки про те, що особі не надавалася у власність земельна ділянка для будівництва та обслуговування житлового будинку, видана Головним Управлінням; держземагентства у Львівській області; копія посвідчення інваліда війни (при наявності); копія свідоцтв про народження дітей (для підтвердження статусу багатодітного батька); довідку з міської ради про перебування на квартирному обліку для учасників АТО (при наявності); копію посвідчення дитини-інваліда (при наявності); банківські реквізити.

Нагадаємо, що першочергове право скористатись цією Програмою мають: інваліди війни ІІІ-ї групи і самотні учасники АТО, які мають на утриманні неповнолітніх дітей; у другу чергу – багатодітні батьки та батьки, які мають на утриманні дитину з інвалідністю. Станом на 1 жовтня 2016 року у місті Львові зареєстровано 61 інвалід війни ІІІ-ї групи, 4 самотніх батька-учасника АТО, 70 багатодітних сімей учасників АТО, 31 учасник АТО, який виховує дитину-інваліда.

Кожен з них мають можливість отримати одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових потреб вже в цьому, 2016-му році, якщо звернуться до Центру з відповідною заявою до 28 листопада. Якщо зазначені категорії подадуть документи пізніше зазначеної дати, виплата буде здійснена вже у 2017 році.

Детальну інформацію та відповіді на всі питання можна отримати в Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій за адресою вул. Пекарська 41. Або за телефонами: (032) 254-61-16; 067 962 83 25; 063 434 65 46.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ