Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Бійці АТО зможуть безплатно навчатися на ІТ-курсах

У Львові бійців АТО запрошують на безплатне навчання на ІТ-курси. Про це сьогодні, 25 липня, під час прес-конференції розповіла заступник директора Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Любов Возняк, передає кореспондент Гал-інфо.

Зареєструватися на навчання з IT спеціальностей для учасників бойових дій можна в Центрі. Навчання відбуватиметься у рамках проекту «Вікно можливостей», яке проведе управління інформаційних технологій Львівської міської ради.

Окрім того, за словами Любові Возняк, учасники АТО та члени їх родин можуть записатись до Школи іноземних мов, до Школи правової грамотності, пройти психологічні тренінги та семінари, організовані як Центром, так і партнерами Центру.

В Центрі також можна долучити до занять з плавання дітей. На сьогодні вже взяли участь у на літніх заняттях 88 дітей учасників АТО. Планується ще 1 зміна з 20 серпня для 72 дітей учасників бойових дій. Також можна записати дітей на плавання, до Школи юного десантника, залучити до майстер-класів, екскурсій, відвідування театру, кіно, цирку, дитячих фестивалів.

У 2017 році бійці та їх рідні взяли участь у таких проектах: «Сім'я, яка чекає» - 60 дружин учасників АТО; Women’s club - 63 дружини учасників АТО; Серце воїна - 21 учасник АТО; Школа іноземних мов - 100 учасників АТО та членів їх родин. У двох ярмарках вакансій взяли участь близько 100 учасників АТО. У проекті Україна- Норвегія взяли участь ЗО учасників АТО та членів їх родин. У краєзнавчих поїздках - ЗО учасників АТО з сім’ями; у комбатантах на рибалці - 32 учасника АТО; у катаннях на лижах для дітей добровольців - 25 дітей учасників АТО. У школі юного десантника - 27 дітей учасників АТО; у школі правової грамотності - 45 учасників АТО та членів їх родин; в товариських зустрічах побратимів - 20 учасників АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ