Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У Львові учасники бойових дій можуть тимчасово поселятися безплатно

У Львові діє Програма безоплатного тимчасового поселення учасників АТО з інших міст та членів їх родин. Для того, щоб скористатися цією Програмою, необхідно звернутися до Львівського центру надання послуг учасникам бойових. Про це сьогодні, 25 липня, під час прес-конференції розповіла помічник керівника Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Юлія Гордійчук, передає кореспондент Гал-інфо.

«На жаль, відповідне положення не може охопити усі випадки із життя, але Програмою можуть скористатися учасники АТО та члени їх сімей, а також члени сімей загиблих бійців. Для цього потрібно подати копію паспорта та посвідчення учасника бойових дій. Якщо йдеться про лікування чи догляд за пораненим, бо потрібно пред’явити медичний документ», - пояснила Юлія Гордійчук.

За її словами, Програмою вже скористалося 119 людей. Хоч звернень було більше, але не усі вони підпадали під дію програми.

Центр гарантує безкоштовне проживання протягом однієї доби. Коли йдеться про догляд за пораненим, який перебуває у госпіталі у Львові, то тоді таке поселення необмежений.

Зокрема, для догляду за постраждалим (на час лікування) було поселено 13 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ