Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр підтримки дітей ліцею «Просвіта» капітально оновили

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/2
Центр підтримки дітей, який функціонує при львівському ліцеї «Просвіта», капітально оновили. Зараз 23 вихованці ліцею, які там проживають, мають сучасні умови для навчання та дозвілля. Про це повідомили у ЛМР.

У центрі проживають діти, що опинилися у складних життєвих обставинах або ж позбавлені батьківського піклування. Центр функціонує вже п’ятий рік. Тут з дітьми працюють спеціалісти, які надають необхідну фахову підтримку та допомогу: команда вихователів, психологічна служба, медичний персонал, соціальний працівник, логопед та юрист. Зараз тут проживає 23 дітей різного віку, що навчаються у 1-10 класах.

Впродовж останніх двох років у центрі провели капітальні ремонтні роботи. Зараз весь центр у відновленому та охайному стані, оновлений санвузол, коридори, спальні для дітей, замінені всі вікна та меблі, облаштовані якісні місця для відпочинку та навчання.

Ці роботи відбулися за підтримки партнерів із Данії – KOLO Nordic, а також інших меценатів-іноземців. Також частину ремонту провели за кошти управління освіти Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ