Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від завтра односторонньою стане вся вулиця Кубійовича і невелика ділянка вулиці Кубанської

До уваги водіїв приватного транспорту: від 11 квітня буде змінено організацію дорожнього руху на майже половині вулиці Кубійовича та невеликій ділянці вулиці Кубанської. Від завтра односторонньою стане вся вулиця Кубійовича і невелика ділянка вулиці Кубанської.

Зранку розпочинають роботи із встановлення дорожніх знаків для зміни організації дорожнього руху, повідомили у Галицькій районній адміністрації.

«Вкінці минулого року комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення про зміну організації дорожнього руху на окремих ділянках вул. Кубійовича і Кубанській. Ми опрацювали це рішення, погодили нову схему ОДР в поліції і придбали відповідні дорожні знаки. Завтра розпочинаємо їх встановлювати», - повідомив Віктор Дубиняк, начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.

Так, за його словами, на вул. Кубійовича - на ділянці від пл. Вишиваного до вул. Кубанської, досі був двосторонній рух. Тепер на цій ділянці буде односторонній рух. Відтак вся вулиця стане односторонньою. Також на частині вул. Кубанська - від вул. Кубійовича до вул. Стуса, теж рух транспорту з двостороннього стане одностороннім.

Відтак мешканців цього мікрорайону та водіїв приватного транспорту, які здійснюють рух вказаними ділянками вулиць, просять звернути увагу на зміни в організації дорожнього руху задля уникнення непорозумінь та ймовірних аварійних ситуацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ