Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Цього вікенду відбудеться чемпіонат Львова з пляжного волейболу

З 22 по 24 червня 2018 року на базі спортивного комплексу «Євробудстиль» (вул. Луганська, 20) та на спортивній базі Львівського коледжу Державного університету телекомунікацій (вул. В. Великого, 12) проходитиме спортивний захід «Відкритий чемпіонат міста Львова з пляжного волейболу серед чоловіків і жінок», повідомляє управління молоді та спорту ЛМР.

Організаторами змагань є ГО «Львівська обласна федерація волейболу» спільно з управлінням молоді та спорту Львівської міської ради. На проведення даного заходу з міського бюджету м. Львова виділено фінансову підтримку в сумі 30 000 гривень, також виконано організаційну та медійну підтримку.

У змаганнях запланована участь чоловіків і жінок трьох вікових категорій –дорослі: жінки до 34 років, 35–44 років і старші 45 років чоловіки до 39 років, 40-49 років і старші 50 років. Змагання відбудуться вдруге. Мета заходу – відзначення Міжнародного Олімпійського дня (23 червня) та проведення місцевого (першого) етапу змагань з волейболу пляжного для підготовки львівських команд до обласних та всеукраїнських змагань.

Президент Львівської обласної федерації волейболу Левків Володимир зазначає: «Сьогодні пляжний волейбол входить до програми Ігор Олімпіади. На Львівщині до змагань з пляжного волейболу залучаються переважно діти і молодь. Традиційними стали всеукраїнські турніри в Жидачеві, Львові, Стрию, Сокалі. Однак змагання серед ветеранських команд практично не проводяться. Тому Відкритий чемпіонат міста Львова з пляжного волейболу спрямований на залучення досвідчених спортсменів до змагань.»

Голова комісії Львівської обласної федерації волейболу з розвитку волейболу пляжного Канюк Володимир звертає увагу на те, що з кожним роком все більше львів’ян бере участь у всеукраїнських змаганнях з пляжного волейболу. Відкритий чемпіонат міста Львова з пляжного волейболу серед чоловіків і жінок сприятиме залученню нових комад до цього олімпійського виду спорту.

Програма змагань

22 червня:

з 14.00 год. – подання заявок на участь у змаганнях, попередні ігри;

о 18.00 год.– нарада представників і жеребкування.

23 червня на двох базах згідно розкладу:

з 9.00 год. до 21.00 год. – змагання серед чоловіків (дорослі і ветерани),

о 13.00 год. – парад-відкриття змагань на базі Спортивного комплексу «Євробудстиль».

24 червня на двох базах згідно розкладу:

з 9.00 год. до 21.00 год. . – змагання серед жінок (дорослі і ветерани).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ