Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Цьогоріч на Форумі видавців акцентуватимуть увагу на дитячому читанні

Сьогодні, 19 липня, відбулась нарада заступника голови ЛОДА Тараса Батенка і президента Форуму видавців Олександри Коваль. На нараді обговорювались питання співпраці ЛОДА при проведенні Форуму видавців, який відбудеться в Палаці мистецтв з 14 по 17 вересня.

Як повідомив “Гал-info” Тарас Батенко, цього року при проведенні форуму в рамках дитячого книжкового ярмарку найбільше уваги будуть акцентувати на дитячому читанні. Фестиваль дитячого читання “Книгоманія” є головною подією 13-го Форуму видавців і підсумковим заходом Всеукраїнського конкурсу “Найкращий читач-2006”. Організатори конкурсу – громадська організація “Форум видавців”, Міністерство культури і туризму, Міністерство освіти і науки, Національна бібліотека України для дітей, Національна бібліотека України для юнацтва, Асоціація українських письменників. Участь у конкурсі беруть близько 200 тисяч дітей – читачів шкільних,  сільських, районних, міських та обласних бібліотек для дітей та юнацтва всіх областей України та АР Крим.
Вищезгаданим управлінням ЛОДА доручено провести інформаційну роботу в бібліотеках і освітніх закладах, забезпечити харчування дітей, які братимуть участь під час проведення форуму, а також посприяти проведенню дня книги для молоді та дітей.
Тарас Батенко зазначив, що на Львівському обласному державному телебаченні розпочала виходити телепрограма «Львів читає своїм дітям». Паралельно також планується підготовка соціальної реклами та популяризація програми та ідеї Форуму через ЗМІ.
Як і раніше вхід лишається безкоштовним для інвалідів, пенсіонерів та школярів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ