Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч у Замарстинівському парку облаштовуватимуть об’єкти дитячого дозвілля

Як зазначають у департаменті містобудування, цього року у Замарстинівському парку працюватимуть над облаштуванням одразу кількох дитячих спортивно-ігрових зон. Окрім того, наразі у парку облаштували освітлення та завершують облаштування частини доріжок.
Фото ЛМР

"До кінця року у Львові мають з’явитися одразу кілька дитячих спортивно-ігрових зон. Серед ігрових елементів буде балансир, лабіринт, три види гойдалок, з-поміж них – канатна, а також гойдалка з гніздами-кошиками та драбинкою, лазанка, бізіборди тощо. Всі вони будуть у парку Замарстинівський.

Одну із лазанок облаштують на палубі дерев’яного корабля. Це буде матча, на яку кріпитимуться паруси у формі лазанки. Її висота сягатиме кількох метрів. Замовник оригінальної конструкції для дітей - ЛКП "Зелений Львів". Власне 21 липня відбудуться тендерні торги. За їхніми результатами укладуть угоду з підрядною організацією. Відтак розпочнуться роботи.

Дитячі екомайданчики у Замарстинівському виготовлять з акації – найкращого матеріалу для таких забав, канатів, ланцюгів та кріплень. Наразі ж у парку є освітлення, завершують облаштування частини доріжок. Тож основні зусилля цьогоріч у парку будуть спрямовані на дитяче дозвілля", - інформують у департаменті містобудування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ