Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК створила 80 окремих дільниць у зоні проведення ООС

Центральна виборча комісія прийняла постанову про створення 80 виборчих дільниць у зоні проведення операції Об’єднаних сил для військовослужбовців.

Голосуватимуть на цих дільницях 47 тисяч кореспондент УНН

“Вчора Центральною виборчою комісією за поданням Міністерства оборони від 6 березня поточного року було прийнято постанову № 554 про створення спеціальних виборчих дільниць у зоні проведення операції Об’єднаних сил для голосування військовослужбовців, які задіяні в цій операції. Необхідно зазначити, що відповідно до постанови створено 80 таких дільниць, з них 46 – це малі дільниці, 30 – середні і 4 великі виборчі дільниці. Орієнтовна кількість осіб, які візьмуть участь у голосуванні на цих дільницях 47 тисяч, це ті військовослужбовці, які захищають нашу Батьківщину”, - повідомив він.

За його словами, необхідність прийняття цієї постанови зумовлено тим, що ці військовослужбовці не можуть залишати свої частини, свої позиції, аби реалізувати своє виборче право на звичайних виборчих дільницях.

Він також зазначив, що здача протоколів від цих виборчих комісій відбуватиметься безпосередньо до окружної виборчої комісії, яка створена на території Донецької і Луганської областей, як і всі звичайні виборчі дільниці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ