Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК відмовилася розглядати скаргу СДПУ(о)

До Центральної виборчої комісії 5 січня 2006 року надійшла скарга Львівської обласної організації Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) на дії Брюховицької селищної ради.
До Центральної виборчої комісії 5 січня 2006 року надійшла скарга Львівської обласної організації Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) на дії Брюховицької селищної ради. Про це повідомляє офіційний сайт ЦВК. 
ЦВК визначила, що скаргу Львівської обласної організації СДПУ(о) на дії Брюховицької селищної ради подано з порушенням строку, встановленого частиною першою статті 301 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”, тому вона не буде розглянутою по суті.  У скарзі суб’єкт звернення просить визнати неправомірними дії Брюховицької селищної ради щодо невключення Сорокіна В. О. до складу Брюховицької селищної територіальної виборчої комісії від виборчого блоку політичних партій “Виборчий блок “Опозиційний блок НЕ ТАК!” Соціал-демократичної партії України (об’єднаної), Всеукраїнського політичного об’єднання “Жінки за майбутнє”, політичної партії “Всеукраїнське об’єднання “Центр”, Республіканської партії України”, зобов’язати суб’єкта оскарження включити Сорокіна В. О. до складу цієї виборчої комісії та утриматися від включення до її складу п’яти кандидатів від “виборчого блоку політичних партій “Наша Україна”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ