Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК зареєструвала львівську ініціативну групу з проведення референдуму

30 січня 2006 року Центральна виборча комісія зареєструвала львівську ініціативну групу всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питань: “Чи згодні Ви з тим, щоб Україна стала членом Організації Північноатлантичного договору (НАТО)?”, “Чи підтримуєте Ви участь України у Єдиному економічному просторі (ЄЕП) разом із Російською Федерацією, Республікою Казахстан та Республікою Білорусь, відповідно до Угоди про формування Єдиного економічного простору, підписаної 19 вересня 2003 року?”.
ЦВК виявила певні порушення та розбіжності у поданих документах, проте зазначила, що вони не впливають на законність проведення зборів громадян України для утворення ініціативної групи всеукраїнського референдуму за народною ініціативою і постановила зареєструвати ініціативну групу та присвоїти їй порядковий номер 92. З огляду на незначні порушення, ЦВК відмовилася реєструвати окремих членів ініціативної групи.
Ініціативну групу було утворено у Львові на зборах громадян України 6 листопада 2005 року. Невдовзі їй мають видати свідоцтво про реєстрацію, а її членам – посвідчення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ