Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК зобов'язала Красноармійську ТВК віддати комісіям бюлетені

Центральна виборча комісія зобов'язала Красноармійський міськвиборчком передати отримані ними виборчі бюлетені до відповідних дільничних виборчих комісій.

За відповідне рішення на засіданні у неділю проголосували 12 членів ЦВК, один утримався, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, Центрвиборчком скасував рішення Красноармійської міської виборчої комісії Донецької області від 25 жовтня щодо можливості використання виготовлених ФОП "Городецька" виборчих бюлетенів для голосування у частині непередачі отриманих територіальною виборчою комісією бюлетенів дільничним комісіям і визнання їх такими, що не можуть бути використані в процесі голосування на нинішніх виборах.

Після цього ЦВК зобов'язала Красноармійську ТВК негайно передати виготовлені та отримані ними бюлетені з виборів депутатів Красноармійської міськради та міського голови для голосування у відповідних округах.

Читайте також: Жебрівський звинувачує ЦВК в заангажованості

Крім того, Центральна виборча комісія зобов'язала Донецьку обласну військово-цивільну адміністрацію, Красноармійську міську раду та Красноармійську ТВК повідомити виборців міста щодо можливості реалізувати своє виборче право на місцевих виборах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ