Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК зобов'язала перевірити повторний підрахунок голосів у 210 окрузі

Центральна виборча комісія зобов'язала комісію одномандатного виборчого округу № 210 в Чернігівській області перевірити дані у протоколах про повторний підрахунок голосів виборців. Про це сьогодні, 7 серпня, повідомила прес-служба ЦВК.

"ЦВК зобов’язала ОВК ОВО № 210 не пізніше 12 години 9 серпня 2019 року опрацювати списки виборців та витяги зі списку виборців (у разі складання) на 33 зазначених виборчих дільницях та перевірити правильність відображення у протоколах окружної виборчої комісії ОВО № 210 про повторний підрахунок голосів виборців на цих виборчих дільницях відомостей, передбачених пунктами 3 – 7 зазначених протоколів.

А також – у разі виявлення невідповідностей скласти відповідні протоколи ОВК про повторний підрахунок голосів виборців на вказаних виборчих дільницях з поміткою "Уточнений", та з урахуванням відомостей, зазначених у цих протоколах, внести зміни до встановлених підсумків голосування в ОВО № 210, скласти протокол окружної виборчої комісії ОВО № 210 про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі № 210 з поміткою "Уточнений" та транспортувати його до ЦВК разом з іншими необхідними виборчими документами.

А у разі відсутності невідповідностей – поінформувати про це Центральну виборчу комісію та надати належним чином засвідчену копію протоколу засідання окружної виборчої комісії ОВО № 210 або витягу з нього", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло Гал-інфоЦВК не встигла вчасно оголосити остаточні результати виборів.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ