Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тука: Ми маємо розбудити цю сплячу, вибачте, біомасу

Нинішнього главу Луганської військово-цивільної адміністрації Президент Порошенко «взяв на «слабо».

Такий вислів використав Георгій Тука, розповідаючи «Українській правді» історію свого призначення на посаду.

За його словами, він взагалі не розумів, у що «вплутується».

Серед іншого Тука розповів історію про те, як поцікавився у свого «провідника по лісу бюрократії» - «розумного хлопця з АП» Віктора Ткаченка розміром бюджету, яким може розпоряджатися керівник Луганської військово-цивільної адміністрації. «Він назвав цифру, від якої я мало не вистрибнув з машини. Я практично одноосібно можу розпоряджатися сумою в 2,5 мільярда гривень! І от саме навколо таких грошей крутяться інтереси», - додав Тука.

«Ні для кого не секрет, що злодійство в розмірі 10% на сьогоднішній день серед білих комірців вважається нормою. А тепер уявіть, що це 10% від обсягу всього продукту країни протягом 25 років. Це оптимістичний прогноз, що 10%. У часи "Баті" (Віктора Януковича) доходило до 80%. Це був тупик, який був легко прогнозований».

Тука стверджує, що прийшов на свою нинішню посаду ще й тому, що «ми маємо, розбудити цю сплячу, вибачте, біомасу, якій по барабану, що відбувається навколо. "Подобається, не подобається, але таких 75-80% населення, - заявив луганський губернатор.

Укрінформ

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ